Sztárok

Jáksó Lászlót a felesége drasztikusan megváltoztatta

Január 6-tól Jáksó László vezeti a Sláger Reggelt. A rádiós nem tart a korán keléstől, hiszen két éve a feleségének köszönhetően megváltozott a napirendje, így a hajnali napkezdés nem kihívás számára.

Minden hétköznap reggel Jáksó László ébreszti majd a hallgatókat a 95.8 Sláger FM-en. A rádiós elképesztő rutint és tapasztalatot tudhat a háta mögött. A korán kelés sem fog ki rajta, az új feladat kellőképpen motiválja.

„Ha van valami oka annak, hogy felkeljek, akkor könnyen kelek. Mostantól oka lesz annak, hogy hatra beérjek a Sláger FM-be, tehát egy-két kávén túl nem hiszem, hogy több ösztönzésre lenne szükség – árulta el Jáksó László, akinek napirendje már két évvel ezelőtt komoly fordulatot vett, melyet feleségének köszönhet. – A ritmusom már megváltozott két éve. A feleségem miatt kezdtem korán kelni. Ő kel hatkor és alszik el este tízkor, ha beszélgetni akartam vele, muszáj volt nekem is átállni erre. Végső soron tehát miatta történt ez az egész, őt tessék okolni amiatt, hogy januártól én vagyok a Sláger FM reggeli műsora. Este tízkor fekszem, eddig hatkor keltem, most majd ötkor. Nem nagy különbség” – tette hozzá a műsorvezető, aki nem tervez extra felkészülést, hiszen a híreket mindig is nagy kanállal falta.

Fotó: MTI / Kallos Bea

„Híreket eddig is olvastam, amilyen sok helyen csak tudtam. Érdekelnek a módszerek, a hazugságok, kapcsolataink, a közbeszéd manőverei, a meghatározó emberek valódi képességei. Annyi a különbség csak, hogy mostantól nyilvánosan mondom azt, amit eddig a családnak mondtam – mondta Jáksó László, akinek a rádiózás mellett számtalan egyéb elfoglaltsága van. – Ipari minőségbiztosítási rendszert tervezek és programozom éppen, de mellette website-okat is tervezek, mikroelektronikával kísérletezem, csak sajnos rém rondán forrasztok. Csinálom a szignáljaimat is, közben tévéműsort vágok. Mindig rengeteg dolgot csinálok egyszerre, ez ezután is így lesz” – tette hozzá a műsorvezető, aki január 6-tól minden hétköznap reggel jelentkezik majd a Sláger Reggellel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top