Sztárok

Jáksó László visszatér a képernyőre, nagy dobásra készül

Jáksó Lászlónak eddig nem volt megkeresése, most már több is akad.

Jáksó László legutóbb azt nyilatkozta az nlc.-nek, hogy nagyon jól érzi magát tévézés nélkül, és nem biztos, hogy valaha is folytatná. Nos, erre a hírre több csatorna felkapta a fejét, és az interjú után elkezdték bombázni megkeresésekkel. Egy ideig mindenre nemet mondott, aztán jött egy olyan ötlet, ami tetszik neki, így januárban visszatér a képernyőre – árulta el a Tények Pluszban.

„Volt egy időszak, amikor konzekvensen nemet mondtam, a nagyon megalázó dolgokra nemet mondtam. Az elmúlt években az volt, hogy ahhoz, hogy az ember szerepeljen, néhány megalázót is be kell vállalni. (…) Ezeket én nem akartam, nem tudom, biztos hisztis vagyok. Mondtam pár nemet, aztán egy idő után nem is kerestek, de most…” – mesélte a kamerák előtt Jáksó László

„Amikor az interjúk kijöttek, akkor még ez volt a helyzet, de most már nem. De, leszek valahol, és januártól lesz egy újabb nagy dolog” – árulta el a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top