nlc.hu
Sztárok

Ők voltak a Heti hetes szereplői

Hogy repül az idő! 22 éve indult el a Heti Hetes

Nehéz elhinni, pedig igaz, hogy a Heti hetes 1999-ben került először képernyőre és 17 éven át szórakoztatta a nézőket. Emlékszel még, kikkel startolt?
Heti Hetes

A Heti hetes több szempontból is történelmet írt a hazai tévézésben, elsősorban különleges műfajával, amit politikai, közéleti show-műsorként definiáltak. Kezdetben pénteken, aztán szombaton, majd vasárnap szórakoztatták a résztvevők a nézőket.

Az első évadban Csiszár Jenő ült a műsorvezetői székben, azután Jáksó László vette át a helyét. A híreket kommentáló csapatban nagyon sokan megfordultak a hazai ismert emberek közül, többen is vannak, akik azóta távoztak az élők sorából, Gálvölgyi Jánosért pedig egy emberként szorított az ország.

A leghosszabb Heti hetes szereplőtagsággal Gálvölgyi János mellett Farkasházy Tivadar büszkélkedhet, ők ketten 1999-től 2016-ig kommentálták az épp aktuális híreket. Mutatjuk, kik alkották velük együtt az induló csapatot!

Csiszár Jenő
Megnézem
Összes kép (13)

Nyitókép: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top