nlc.hu
Sztárok

Jáksó László utolsó találkozója Gálvölgyi Jánossal

Jáksó László találkozott utoljára Gálvölgyi Jánossal: „Úgy tűnt, hogy rendben van, kedves, mosolygós volt”

Akkor semmit sem vett észre.

Gálvölgyi János múlt hét szerdán került kórházba, miután légzési nehézségei támadtak. A színész azóta is súlyos állapotban fekszik az intenzív osztályon. Családja, barátai és kollégái bíznak benne, hamar felépül, ugyanis korábban is kellett már megküzdenie betegségekkel, de mindig felállt. 

Jáksó László, Gálvölgyi János

Jáksó László, Gálvölgyi János (Fotó: Szabolcs László)

Jáksó László éppen előző nap találkozott Jánossal, akkor viszont nem is sejtette, hogy valami probléma lenne. 

„Éppen a kórházba kerülése előtti napon találkoztam vele. Egy benzinkúton futottunk össze, teljesen véletlenül. Hosszú ideje nem láttam már, így annyira megörültem neki, hogy megsimogattam, megöleltük egymást – idézte fel a Borsnak a találkozót a rádiós. – Ilyenkor mindig belegondol az ember, hogy: vajon láttam rajta a betegséget? Úgy tűnt, hogy rendben van, kedves, mosolygós volt. Persze, a betegség egyszer csak jön. Sajnos friss információm nincs az állapotáról, nem szeretném ilyenkor a családot zavarni.”

Jáksó hozzátette, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel kapcsolatos legkedvesebb emlékei a Heti Hetes című műsorhoz köthetők. „Mindig öröm volt vele dolgozni, a közelében lenni. Hiába gonoszkodott néha, elnéztem neki. Egy ilyen okos, zseniális embernek megengedi ezt az ember.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top