nlc.hu
Sztárok

Rózsa György aggódik Gálvölgyi Jánosért

Rózsa György Gálvölgyi Jánosról: „Nagyon félek, és nagyon szorítok azért, hogy ne legyen komoly baj”

György reméli, barátja ezúttal is győzni fog.

Gálvölgyi János szerda délelőtt került kórházba, ahol azóta is intenzív osztályon ápolják. A színművész állapota súlyos, de stabil, adta hírül családja csütörtökön egy közleményben. 

Az Index megszólaltatta Gálvölgyi jó barátját, Rózsa Györgyöt, aki elmondta, nagyon megijedt, amikor megtudta, mi történt a színésszel.

Gálvölgyi János és Rózsa György

Gálvölgyi János és Rózsa György (Fotó: Toroczkay Csaba)

„Első gondolatom az volt, hogy ma bemegyek hozzá. De megbeszéltük, hogy csak ma este fogom felhívni Dorkát, mert addig majdnem biztosan altatásban tartják Jánost. Remélem, hogy holnapra jobban lesz, és előbb-utóbb be tudok menni hozzá – magyarázta Rózsa György, majd hozzátette, az elmúlt időszakban több barátját is elvesztette, nem szeretné, ha ez ismét megtörténne. – Nagyon félek, és nagyon szorítok azért, hogy ne legyen semmi komoly baja. Erős ember. Már sokfajta betegségből szerencsésen felállt, mindig ő győzött. Győztes típus. Remélem, most is így lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top