nlc.hu
Sztárok

Rózsa György drukkol Gálvölgyi Jánosnak

Rózsa György várja a találkozást Gálvölgyi Jánossal: „Örömtüzeket gyújtok, ha végleg hazatér”

Hosszú barátság az övék.

Rózsa György már alig várja, hogy lássa a barátját, de ennek időpontját egyelőre még nem tudja. Mint mondja, Gálvölgyi János biztosan rövid időn belül szeretne visszatérni a színpadra, ám előbb egy rehabilitáció vár rá.

Gálvölgyi János és Rózsa György

Gálvölgyi János és Rózsa György (Fotó: Toroczkay Csaba)

„Annyit tudok, hogy még át fogják vinni a Városmajor utcai klinikára Merkely professzor úrhoz, ott pedig utókezelés és rehabilitáció vár rá. Viszont az is egész biztos, János ezt nehezen fogja viselni, mert azonnal menni akar dolgozni, de ez egy színésztől természetes. A színész játék, színpad és közönség nélkül olyan, mint a partra vetett csuka. Erre pedig neki nagyon nagy szüksége lesz. Mindenesetre várom, hogy beszélhessek vele. Majd a kertemben örömtüzeket gyújtok, ha végleg hazatér. Remélem, hogy nemsokára itthon lesz, mert akkor fogok igazán megnyugodni, ha én is látom, hogy gyógyul, rendben van. Kicsit önző módon megnyugtat, hogy a korosztályunk még nem kötelezően megy el, és van még pár év, hiszen az ember szeretné látni felnőni a kisunokáját. Érettségiig valószínűleg nem kísérhetem el, de az általános iskolás éveit talán még láthatom” – mondta Rózsa György a Borsnak. A Pintér Béla társulat új tagja, Gálvölgyi János állapotáról nemrég a lányai is beszámoltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top