nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János lányai videóüzenetet küldtek

Gálvölgyi János lányai: „A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen!”

A színész két lánya videóüzenetet küldött.

Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka a Facebookon szólaltak meg Gálvölgyi János állapotáról. A videóban először is megköszönték az édesanyjuk nevében is azt a sok üzenetet és szeretet, amit az elmúlt napokban kaptak. 

„Kedves Mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet!  Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!” – írták a közösségi oldalra.

Cáfolták azokat a híreket, miszerint tüdőembólia okozta volna a bajt. „Úgy tűnik, hogy a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll” – mondta el a videóban Eszter. Közölték azt is, hogy nem ők kérvényezték sem a belső vizsgálatot, sem a rendőrségi nyomozást, tőlük eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptak, illetve bocsánatot sem kért tőlük még senki. Azt mondják, azért nyilatkoztak az ügyben, hogy ez a helyzet mással ne fordulhasson elő. Szeretnék, ha mindenki időben segítséget kapna. A színész lányai azt is hozzátették, hogy egy percig sem akarták, hogy az édesapjuk különleges bánásmódban részesüljön, csak annyit kértek, hogy időben ellássák a művészt. A család időt, illetve nyugalmat kért, azt ígérték, hogy ha lesz friss hír, jelentkezni fognak. Nemrég az Országos Mentőszolgálat egy újabb közleményt adott ki, mely szerint az életmentésben mindenki egyenlő.

Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában 2019. április 9-én

Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában 2019. április 9-én (Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top