nlc.hu
Sztárok

Felvette tagjai közé Gálvölgyi Jánost a Pintér Béla és Társulata

A Pintér Béla és Társulata felvette tagjai közé Gálvölgyi Jánost

Felvette tagjai közé Gálvölgyi Jánost Pintér Béla és Társulata, jelentették be a Facebookon.
Gálvölgyi János

Ahogy azt az nlc is megírta, a 74 éves színész múlt hét szerdán került kórházba összetett tüdő- és szívelégtelenséggel, jelenleg is intenzív osztályon ápolják, de túl van az életveszélyen.

„Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett” – írja a társulat. „Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is.” A Telex azt írja, hogy Gálvölgyi korábban is játszott a társulat darabjaiban, de nem volt állandó tag.

Gálvölgyi János rosszulléte ügyében már a rendőrség is nyomoz, a mentőszolgálat pedig beismerte, hibáztak Gálvölgyi János segélyhívásának ügyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top