nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János állapota

Közleményt adott ki Gálvölgyi János családja

Ez mindenkinek egy kis megnyugvást jelenthet.

Szerda délelőtt kórházba, majd azonnal intenzív osztályra került Gálvölgyi János. A színművész kisebbik lánya az RTL Híradónak azt mondta: nővére 9 óra 40-kor hívott mentőt édesapjukhoz, aki nagyon rosszul volt. A diszpécsernek elmondta, hogy a színész nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. 

Gálvölgyi János

Fotó: RTL

Gálvölgyi Dóra körülbelül 30 perc múlva ért szülei házához, de a mentő még nem ért oda. Fél 11-kor felhívta a mentőket, de közölték vele, hogy még el sem indult a mentőautó. Elmondta azt is, hogy ekkor már nagyon kétségbeesett, és emelt hangon válaszolt a diszpécsernek, aki rátette a telefont. Ezután autóba ültek, és ők vitték kórházba a színészt. Gálvölgyi Jánost jelenleg a Semmelweis Egyetem Üllői úti klinikájának intenzív osztályán kezelik. Az állapota stabil, de folyamatosan oxigént kap. 

A család most egy közleményt adott ki a színész állapotáról. 

„A Gálvölgyi család ezúton értesíti a sajtó munkatársait, hogy Gálvölgyi János színművészt kórházban ápolják, állapota stabil, de a közeljövőben tervezett előadásait lemondja. Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Állapota súlyos, de stabil.

Amennyiben állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt.

Gálvölgyi Judit, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top