Sztárok

Kiderült, hova tartott Gesztesi Károly, amikor vezetés közben rosszul lett

Kollégája elárulta, hova indult a tragikusan elhunyt színész.

Színésztársa, Beleznay Endre nyilatkozott a tragikus napról – írja a Blikk. Mint a színész az RTL Híradóban elmondta, Gesztesi Károlyt aznap Szegedre várták a társulat többi tagjával, a Páratlan páros című darabot játszották volna este 19 órától. Hívogatták is, hogy merre van, de nem érték el. A színész a találkozási pontra tartott, ahonnan busz vitte volna a társulatot Szegedre.

Beleznay Endre utoljára december 29-én játszott együtt az 56 évesen elhunyt Gesztesi Károllyal, állítása szerint semmi előjele nem volt a tragédiának, nem látszottak jelei annak, hogy Gesztesinek valami baja lenne.

A Blikk úgy tudja, Gesztesi a moziban volt aznap délután, onnan indulhatott el, amikor rosszul lett. A család egyik ismerőse elárulta a bulvárlapnak, hogy a színésznek az előadás után, éjjel programja lett volna fiával: Márkó várta haza, hogy beszélgessenek; már a nyarat tervezték, hogy mikor menjenek nyaralni, és hogy mikor lesz végre olyan jó idő, hogy újra használni tudják a medencét. 

Kiemelt kép: Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top