Sztárok

Járókelők próbálták újraéleszteni Gesztesi Károlyt

Az infarktust kapott színészt arra járó civilek kezdték újraéleszteni. Sem ők, sem a kiérkező mentősök nem jártak sikerrel.

Járókelők próbálták meg újraéleszteni Gesztesi Károlyt, miután autójával félrehúzódott a forgalomban szombaton napközben. A Bors információi szerint nemcsak az újraélesztést kezdték meg a budapesti Ferdinánd híd környékén járó civilek, hanem a mentőket is többen hívták. A hivatásos sofőrök (taxisok és teherautó-vezetők) ugyanis tudták, ha valaki a forgalommal szemben áll félre, az vészhelyzetre utaló jelzés, így aki látta a kocsit, hívta a mentőket.

Fotó: Facebook

Noha a segítség perceken belül megérkezett, Gesztesit az orvosok is hiába próbálták újraéleszteni. Több esetkocsi is érkezett, de 50 perc elteltével a mentőorvosoknak meg kellett állapítaniuk a halál beálltát. A Bors kiemeli, hogy Gesztesi talán életeket mentett a halála előtti percekben: még az eszméletvesztése előtt odafigyelt, hogy ne guruljon ki a kocsija a nagy forgalmú Podmaniczky utcára, és ne ütközzön össze senkivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top