Sztárok

Szabó Zsófinak többet kéne dolgoznia az édesanyja szerint, ezt gondolja a témáról

Szabó Zsófi nem viszi túlzásba a munkát, elsősorban a családjára szeretne koncentrálni.

Szabó Zsófi a kisfia születése után hamar munkába állt, a családja pedig végig támogatta ebben. A műsorvezető azt mondja, számára a gyereknevelés is munka, de aki anya, az tudja, hogy miről beszél. Zsófinak az édesanyja az utóbbi időben többször is jelezte, hogy többet kéne dolgoznia, ő viszont nem tudja, hogy mit kezdjen ezzel a helyzettel. A posztot itt tudod megnézni.

„Anyukám a napokban többször finoman jelezte, hogy szerinte többet kellene dolgoznom, Ő itt van és szívesen segít, menjek, építsem jobban a karrierem, járjak el edzeni, sőt pár óra bölcsőde sem ártana Mendelnek, amíg én egy kicsit magammal törődnék. Megosztom Veletek, mert szerintem ő simán vállalja a véleményét, ahogy én is, és ezt olykor olykor le is írom nektek, vagy elmondom egy interjúban” – írta a közösségi oldalán Szabó Zsófi, majd hozzátette, hogy gyerekkora óta dolgozik, hiszen a lovaglás mellett sorozatokban és filmekben szerepelt, valamint a tévében is bizonyított.

Fotó: Instagram

A színésznő az írja, hatalmas felelősség a gyereknevelés, egy soha véget nem érő „munka”, amiben mindig élesnek kell lenni, és bizony ez is fárasztó. Zsófi egyébként az RTL Klub Reggeliben műsorvezető jelenleg, nemrég pedig az X-Faktor háttérműsorának háziasszonya volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top