Sztárok

A túl sok meztelenség miatt tiltották le Varga Viktor klipjét

A pucér modellek tánca túl sok volt a videomegosztóknak.

Túl sok volt a meztelenség a legnagyobb videómegosztó oldalaknak, ezért letiltották Varga Viktor Benkő Dánielre emlékező klipjét az interneten – írja a Blikk, amely egy képkockát is közöl az alkotásból. Az énekes nem nyugodott bele barátja elvesztésébe, és egy pucér nőkkel teli kisfilmmel kívánt emléket állítani a lantművésznek, ahhoz a számhoz készítette, amelyet még közösen kezdtek el megalkotni.

Viktor igyekezett Benkő ízléséhez formálni a klipet, és mivel a művész mindig is nagy nőfaló hírében állt, több meztelen szépség is szerepelt a videóban. „Mai világunk nem támogatja a művészi meztelenkedést, a társadalmunk pedig képtelen elfogadni a csupaszságot. Ha egy Diego Velázquez-festményt tenne ki valaki, azt is azonnal letiltanák – mondta az előadó a lapnak, hozzátéve, hogy nem érinti mélyen a dolog. – Dánielnek címeztem ezt a történetet, amelynek az volt a lényege, hogy az ő emlékére készüljön el. Ez megtörtént, és remélem, látta odafentről.”

(Címlapképünk illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top