Sztárok

Pilótaként folytatja Varga Viktor – a 32 éves énekes már ki is nézte, melyik gépet fogja vezetni

Az énekes az elmúlt két évben zenei, valamint képzőművészeti munkásságára koncentrált. Az év eleje azonban sorsfordító lehet az életében, hiszen akkor tesz pilótavizsgát. Már ki is nézte magának a repülőt Varga Viktor.

Leginkább a művészeteknek hódol az utóbbi időszakban Varga Viktor, aki nemcsak zenészként, énekesként, de festőként és szobrászként is megcsillogtatta már tehetségét. „Az utóbbi két évben a zene és a művészet a barátnőm. Főleg erre a két dologra koncentrálok teljes erőbedobással, olyan vagyok mint egy zenei pap” – árulta el az űrhajósruhákat is varró Varga Viktor a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban.

A művész mindezek mellett másik nagy szenvedélyének is hódol: régóta vonzza a repülés, jövőre pedig már papírja is lesz arról, hogy repülőgépet vezethet. „Életem legjobb időszakát élem, rájöttem ugyanis, hogy létezik mindennél jobb dolog: a repülés. Éppen ezért repülni tanulok, ha minden jól megy, februárban meglesz a pilóta jogsim” – mondta bizakodva Varga Viktor, akinek komoly tervei vannak a repüléssel.

A későbbiekben szeretnék repülőt vezetni, már ki is néztem egyet. Nem kell nagy összegű gépre gondolni, remélem, minden a tervek szerint halad majd, és tavasszal már magam vezethetem a repülőt” – tette hozzá az énekes.

Kiemelt kép: vargaviktorart / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top