Sztárok

Kitalálhattuk volna, hogy ezért utazott Thaiföldre Rúzsa Magdi, aki mesés képeket mutatott a vakációjáról

Sűrű éve volt Rúzsa Magdinak, aki most Ázsiába utazott feltöltődni. Csodaszép fotókat osztott meg a nyaralásról, és az is kiderült, miért éppen Thaiföldet választották a férjével.

Nagyon sikeres évet tudhat maga mögött az énekesnő, aki év elején Ázsia felé vette az irányt, hogy pihenjen és felkészüljön az idei koncertekre. Jelenleg a férjével Thaiföldön vannak, posztoltak már látványos képeket például Bangkokból, meg a Kui Buri Nemzeti Parkból is, és ez utóbbiról például azt kell tudni, hogy a térség egyik legideálisabb helye az elefántok és a gaurok megfigyelésére.

A mesés tájakról több képet is megosztott már Rúzsa Magdi.

Az énekesnő korábban mesélt nekünk arról, hogy Vilmossal egyenesen odáig vannak az ázsiai ételekért, sokszor meglepik egymást azzal, hogy valami különlegességgel várják haza a másikat. 

„Szerintem a világ egyik legjobb konyhája a vietnámi, és egyáltalán nem bonyolult az elkészítése. Nekem az is számít, hogy mi az, ami gyorsan elkészíthető, viszont ízletes. A férjem is nagyon-nagyon szeret főzni, úgyhogy néha meg ő lep meg engem.”

Ezúttal a kikapcsolódás mellett ismét fontos volt, hogy új ízeket kóstoljanak, ahogyan az énekesnő bangkoki posztjából is kiderült. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#foodhunting #bangkoknightlife #chinatown #chinatownbangkok #thailand

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

A különlegességeket kedvelő pár igyekszik kiélvezni a vakáció minden percét. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#bangkokbreakfast

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top