nlc.hu
Sztárok
Ezért beszélt nyíltan fia betegségéről VV Kinga

Ezért beszélt nyíltan fia betegségéről VV Kinga

Az egykori villalakó sokat gondolkodott azon, hogyan mesélhetne fia betegségéről úgy, hogy azzal másoknak is segít.

„Rengeteg levelet kaptam, sokan gratuláltak, minden jót kívántak, kérdeztek, és minden levél nagyon jólesett, és persze akinek tudok, válaszolok is. Azt gondolom, hogy én csak teszem a dolgomat, hiszen szülőként ez a feladatom, de ezek a gyerekek, akik ezen mennek át, na ők az igazi hősök. Sokáig gondolkodtam, mit és hogyan meséljek erről, de hiszem, hogy sokaknak segíthetek azzal, hogy megismerik ezt a szerkezetet és a csodáját” – mesélte a Blikknek VV Kinga, azaz Kutai Kinga, akit a Való Világ 5. szériájából ismerhetett meg az ország. A szőkeség másfél éve adott életet gyermekének, akiről a csecsemőkori szűrésen kiderült, hogy súlyos hallássérült.

Fia betegségéről Kinga a közösségi oldalán vallott, ahol rengeteg támogató üzenetet kapott. Benit tavaly év végén műtötték meg, mindkét fülébe cochlearis implantátumot kapott, melynek köszönhetően halló kisgyermekké válhatott.

Fotó: Instagram

„Próbálom megkeresni azt a szót, ami összefoglalná, hogy mennyire végtelenül büszke vagyok az én bátor, erős és okos Kisfiamra, aki pici kora ellenére rengeteg mindenen ment keresztül” – írta közösségi oldalán Kinga, aki köszönetet mondott az orvosoknak, és azoknak is, akik végig támogatták őt és gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top