nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs reagált Jáksó László durva kritikájára

Sebestyén Balázs reagált Jáksó László durva kritikájára

Egy hosszú Facebook-posztban válaszolt a műsorvezető.

Az elmúlt napokban több kritikus cikk is megjelent arról, hogy Sebestyén Balázs és kollégái milyen színvonalon vezetik a reggeli rádióműsorukat. Balázs eddig nem nyilatkozott az ügyben, most a közösségi oldalán reagált.

A műsorvezető azt írta: nem ez az első ilyen támadás, aminek az az oka, hogy népszerűek, és sokan hallgatják őket.

„Jó, ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket, és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket! Ez sokakat zavar, sokan szeretnék, ha ez máshogy lenne! Viszont ezt nem mi és nem is más fogja eldönteni! A hallgató szabadon választ és oda teker, ahova szeretne!”

– írta Balázs.

Bár Balázs nem nevezte meg, valószínűleg Jáksó László kritikájára reagált. Jáksó alig töltött el néhány napot a Sláger Reggelben műsorvezetőként, beleállt legnagyobb konkurenciájába, a Rádió 1 évek óta sikeres műsorába, a Balázsékba.

Jáksó szerint Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani valójában nincsenek is jóban, csak megjátsszák a műsor kedvéért, hogy haverok, a műsor pedig idejétmúlt és unalmas.

(Kiemelt kép: smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top