Sztárok

Jáksó László élesen támadta Sebestyén Balázst

A Sláger Reggel műsorvezetője azt állítja, Balázsék felett eljárt az idő.

Jáksó László január 6-tól ébreszti a Sláger FM hallgatóit a Sláger Reggelben. A rádiós nagy meglepetésre Abaházi Csabát, Növényi Norbertet, Bárdosi Sándort és Pordán Petrát váltotta a műsorban. Alig töltött el néhány napot a Sláger Reggelben, a műsorvezető máris beleállt legnagyobb konkurenciájába, a Rádió 1 évek óta sikeres műsorába, a Balázsékba.

Jáksó szerint Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani valójában nincsenek is jóban, csak megjátsszák a műsor kedvéért, hogy haverok. „Amikor a Class FM-en együtt dolgoztunk, akkor szerintem még csak kicsit utálták egymást, és én ennek a tanúja voltam. Lehet, hogy azóta megbékéltek, de sokkal inkább azt gondolom, ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit” – mondta Jáksó a Blikknek

Fotó: Vadnai Szabolcs

A rádiós hozzátette, hogy Balázsék műsora már idejétmúlt és unalmas. „Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban. Egy félig-meddig haveri társaság ül és néha nagy nehezen beereszt valakit ebbe a környezetbe, aki egyfajta kegyként élheti meg, hogy hajlandók vele dumálni… Ez baromság!” – kritizálta a konkurenciát Jáksó, aki korábban már csinált reggeli műsort, de csak segítőként, nem műsorvezetőként. 

A Blikk megkereste Sebestyén Balázst, aki nem kívánt reagálni Jáksó László kijelentéseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top