nlc.hu
Sztárok

Kiosztotta Sebestyén Balázst Jáksó László

Jáksó László keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Durván nekiment az egykori tévés, rádiós.

Jáksó László szerint ma már nincsenek igazi műsorvezetők, akikért a Vitray-féle televíziózás idejében a nézők még bekapcsolták a tévét. Az 54 éves extévés, exrádiós markáns véleményt fogalmazott meg többek között Sebestyén Balázsról Ábrahám Róbert YouTube-on látható, Talk44 című műsorában, sőt keményen beleállt – írja a Blikk.

Jáksó László

Jáksó László szerint arra sosem kerülhet sor, hogy ő és Balázs egyszer leüljenek kettesben beszélgetni – Forrás: Ábrahám Róbert Vlog / YouTube – videó

A Heti Hetes egykori műsorvezetője egy durva hasonlattal jellemezte Sebestyén Balázs tévés munkáját. „Ha egy nagy szőrös s*gget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. (…) Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig… és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy „hol a s*ggünk?” – fogalmazott Jáksó, aki a bulvárlapnak hosszabban is véleményezte szakmailag Balázs munkáját.

„Van Balázsnál rosszabb, meg hülyébb is, de ő – az egyik legtöbbet foglalkoztatott médiaszereplőként – a legnagyobb távolságban van attól, amit mutat és amit gondolnak róla, mint amilyen valójában” – jelentette ki Jáksó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top