Sztárok

Keményen betámadták Horváth Tomit

Rokonai nagyon kiakadtak az énekesre, a tette komoly családi vihart okozott.

A Maldív-szigeteken ünnepli 3. házassági évfordulóját Horváth Tomi a feleségével, Andreával. A vidám vakációt azonban beárnyékolja, hogy családja itthon gyászol, ugyanis az év elején meghalt a Sztárban sztár leszek! mesterének nagymamája. A Bors úgy tudja, Horváth Tomi és nagymamája szoros kapcsolatban állt egymással, gyermekkora meghatározó személyisége volt.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A január 17-i temetésen az énekes mégsem tudott jelen lenni: aznap utaztak el ugyanis a feleségével a Maldív-szigetekre. Távolmaradásukat a temetésről azonban több családtag is zokon vette. Volt olyan rokon, aki Horváth Tomi egyik kiposztolt tengerparti fotója alatt szólt be durván az énekesnek. „Még anno a Facebookon posztolta a ház képét, ahol egykor éltek, büszkén mutatta meg, honnan jött. Úgy látszik, ezt azóta elfelejtette, mert a nagymama temetése helyett a forró tengerpartot választotta” – nyilatkozta a bulvárlapnak Horváth Tomi egyik közeli rokona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top