Sztárok

Harmadszor is belevág az X-Faktorba Nagy Krisztián, de előbb leadna 30 kilót

Kétszer is feladta az élőshow előtt az X-Faktort, de újra megpróbálja a pszichiátriát megjárt énekes.

Súlyos depresszióval küzdött az elmúlt időszakban az X-Faktort kétszer is otthagyó Nagy Krisztián. A 22 éves énekes állítja, meggyógyult, s ma már képes irányítani a cselekedeteit. „Eltűntek a démonok” – nyilatkozta a Story magazinnak adott interjúban Nagy Krisztián, aki ugyanakkor szed még pirulákat, mivel azok biztonságot adnak.

Most már minden rendben, boldog vagyok, és tervezgetem, hogy újra jelentkezem az X-Faktorba. Nem tudom, a mentorok mit szólnának, ha újra meglátnának, de biztos vagyok benne, hogy meg tudnám győzni őket, hogy képes vagyok végigcsinálni a versenyt. Igaz, készülnöm kell, mert híztam, más lett a hangom” – árulta el a hetilapban.

Mint a Blikk megtudta, Nagy Krisztián a pszichés problémáira szedett gyógyszerek miatt 2 év alatt 30 kilót szedett fel. „Amikor először jelentkeztem az X-Faktorba, 75 kiló voltam, most 110-et mutat a mérleg. Nem érzem jól magam a bőrömben, fogyni szeretnék, főleg mivel az éneklés sem megy úgy, mint előtte” – vallotta be a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top