Sztárok

Egy férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt szerelemgyereke

Az 53 éves férfi bíróságon szeretné bebizonyítani az állítását.

Egy férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla hercegné eltitkolt szerelemgyereke. Az ausztráliai Queenslandban élő Simon Charles Dorante-Day akár bíróságon is hajlandó bebizonyítani az állítását.

A férfi azt mondja, akkor született, amikor Károly 18, Kamilla pedig 19 éves volt. Miután világra jött, örökbe fogadó szülőkhöz került, de szerinte ez nem változtat azon, hogy kék vér folyik az ereiben, és a trónöröklési sorrendben nem Vilmos herceg, hanem ő a második.

Az 53 éves férfi mindezt onnan tudja, hogy a nagymamája dolgozott Erzsébet királynőnek, és többször elmesélte neki, hogy ő a walesi herceg és a cornwalli hercegné eltitkolt szerelemgyereke.

Simon 1966. április 5-én született az angliai Gosportban, ez nagyjából öt évvel korábbi időpont, mint amikor Károly és Kamilla először találkozott, legalábbis a hivatalos verzió szerint. A férfi szerint ez nem igaz, Kamilla pedig 1966-ban rejtélyes módon eltűnt kilenc hónapra, Károly pedig ausztráliai körutazásra ment akkoriban.

Simon annyira eltökélt, hogy már be is adta az apasági nyilatkozat iránti kérelmét a queenslandi bíróságra, bár ott csak kinevették. Azt mondja, hogy Károly és Kamilla évekig titkolta az igazságot, és menekült előle, de nincs tovább, válaszokat vár.

(Kiemelt kép: MTI / EPA / pool / Chris Jackson)

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top