Sztárok

Előkerült egy titkos hangfelvétel arról, ahogy Diana hercegnő szembeszegül férje szeretőjével

Diana hercegnő a házassága egyik legbátrabb pillanataként élte meg a Kamillával való összetűzést.

„Elszabadult a pokol” azon az estén, amikor Diana hercegnő összeszedte a bátorságát, és szembeszegült Károly herceg szeretőjével, Kamillával. Diana hercegnő Kamilla testvérének a 40. születésnapján, 1989-ben állt a sarkára, és úgy élte meg a dolgot, mint házassága egyik legbátrabb tettét – írja a Mirror.

Mindez azután derült ki, hogy napvilágra került egy titokban rögzített hangfelvétel, amelyen Diana 1991-ben emlékszik vissza a sorsfordító estére.

Senki sem számított arra, hogy a születésnapi bulin felbukkan Diana, akit az odaúton Károly is nagyon szeretett volna lebeszélni a részvételről. De a hercegnő hajthatatlan volt. Miután megérkeztek, Diana puszi helyett a sokkal formálisabb kézfogással üdvözölte Kamillát, ami visszaemlékezése szerint „hatalmas lépés volt” számára.

Aztán a partin egyszer csak észrevette, hogy eltűnt Károly és Kamilla. Ez a felismerés nagyon felzaklatta, és elindult megkeresni őket.

„Tudtam, hogy mivel fogok szembenézni. Mindenki megpróbált lebeszélni arról, hogy lemenjek a földszintre. Azt mondták, Diana, ne menj oda! Én azt válaszoltam: csak megkeresem a férjemet”

– idézte fel az este eseményeit a hercegnő.

Végül rájuk akadt, ahogy egy férfival, hármasban beszélgetnek. Diana azt mondta, szeretne pár szót váltani négyszemközt Kamillával. Károly ekkor úgy menekült a helyiségből, mint „egy fej nélküli csirke”. Ezután súlyos mondatok következtek.

Diana: – Csak azt szeretném, hogy tisztában legyél vele: pontosan tudom, mi történik.

Kamilla: – Nem tudom, miről beszélsz.

Diana: – Tudom, mi van közted és Károly között, és azt akarom, hogy ezzel legyél tisztában.

Kamilla: – Mindened megvan, amit csak akartál. A világ összes férfija beléd szerelmes, van két gyönyörű gyereked, mit akarsz még?

Diana: – A férjemet akarom.

A hercegnő végül 1992-ben vetett véget a kapcsolatának, majd 1996-ban elváltak Károllyal.

(Kiemelt kép: Getty Images)

További cikkeink Diana hercegnőről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top