Sztárok

Schobert Norbi: „Ez már nemzetközi ügy, és ez örömmel tölt el”

Nemcsak itthon, nemzetközileg is óriási visszhangja lett Schobert Norbi kijelentésének. Elmondja, hogy éli meg.

Schobert Norbi szerint azért megy tönkre a házasságok többsége, mert a nők nem tudnak lefogyni évekkel a szülés után sem. Kijelentésével nagy port kavart, a stílusa miatt bocsánatot is kért, de továbbra is úgy véli, mondandója megállja a helyét. Ügyével a nemzetközi sajtó is foglalkozik, aminek kifejezetten örül a fitneszguru – írja a Blikk.

„Soha az életben nem gondoltam volna reagált Schobert Norbi, hogy ilyen lapokig eljut, amit mondtam. Az igazságot fogalmaztam meg, és ez ezért ennyire felháborító! Ha az ember hazugságot fogalmaz meg, nincs belőle ügy. Ez a téma egy hete pörög, és a visszhangja egyre erősebb! Átléptük azt a küszöböt, amitől ez hírré válik külföldön is, hála Istennek! Ez már nemzetközi ügy, és ez örömmel tölt el. Tudom, hogy jót akarok, illetve hogy jót teszek. Ebből akár forradalom is lehet, eljött az ideje, hogy az emberek odafigyeljenek magukra!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top