Sztárok

A négyszeres Grammy-díjas Billie Eilish is fellép az Oscar-gálán

A találgatások szerint könnyen meglehet, hogy a 18 éves énekesnő az új Bond-film betétdalát fogja előadni.

A friss Grammy-díjas Billie Eilish is szerepel majd a 92. Oscar-díjátadó műsorában – írja az MTI. Az amerikai filmakadémia közleménye szerint a tizennyolc éves énekesnő „különleges előadással” lép színpadra.

Fotó: Frederic J. Brown / AFP

Eilish a vasárnapi Grammy-díjátadóról négy fődíjat vihetett haza: megszerezte a legjobb album, a legjobb felvétel, a legjobb dal és legígéretesebb új felfedezett trófeáját is. A közösségi médiát máris elárasztották a találgatások arról, hogy a fiatal sztár esetleg az új Bond-film főcímdalát énekeli majd a gálán.

A Los Angeles-i kamaszlány mellett olyan sztárok lépnek majd fel a díjátadón, mint Elton John, Idina Menzel, Cynthia Erivo, Randy Newman és Chrissy Metz, ők mind a legjobb filmbetétdal kategóriában szereplő számokat adják majd elő.

Január elején jelentették be, hogy Eilish lesz a társszerzője és az előadója az új Bond-film főcímdalának. A Nincs idő meghalni című 007-es epizód áprilisban debütál a mozikban.

Az amerikai filmakadémia díjátadó ceremóniáját február 9-én, vasárnap rendezik Hollywoodban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top