nlc.hu
Sztárok
Billie Eilish kitálalt: Feláldozta barátait a hírnév oltárán

Billie Eilish kitálalt: Feláldozta barátait a hírnév oltárán

A népszerű énekesnő kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy barátai egyszerűen elkoptak mellőle, amikor híres lett. Ez pedig nagyon megdöbbentette.

Billie Eilish talán a világ legfiatalabb énekesnője volt, amikor 2015-ben kiadta az Ocean Eyes című kislemezét. Az akkor még csak 14 éves énekesnő a dalt testvérével Finneas O’Connellel közösen írta, akivel a mai napig is együtt dolgoztak a slágereken. 

Billie Eilish kitálalt: A hírnév miatt feláldozta a barátait

Viszont az talán mindenkinek feltűnő lehet, hogy míg Billie Eilish gyakran szerepel a nyilvánosság előtt, testvére nem követi ezt a példát, sőt távol tartja magát a rivaldafénytől amennyire csak lehetséges.

Miután berobbant a köztudatba az énekesnő, az ezt következő éveiben nem volt megállás, sorra érkeztek a Billie Eilish lemezek és új dalok, amik nagy része több száz milliós hallgatottságot generált a legkülönbözőbb zenei platformokon. Azóta sok év eltelt, viszont most először az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel beszélt a hírnév árnyoldaláról és arról, hogyan veszítette el a baráti körét, miközben egyre híresebb lett.

Az összes barátomat elveszítettem, amikor híres lettem. Hirtelen ismertté váltam és senkivel nem tudtam azonosulni. Elég kemény volt. Nehezen dolgoztam fel…

Life.hu számolt be róla, hogy a legutóbbi interjújában Eilish elárulta a sikere árnyoldalát. 

Az énekesnő az egyik podcast interjúban azt nyilatkozta, nagyon megviselte őt, hogy csak olyan emberek mentek el a 20. születésnapjára, akik 15 évvel idősebbek voltak nála és mind az alkalmazottja volt. 

Az egyik legrosszabb dolog, ami velem történt az volt, amikor az egyik alkalmazottam felmondott. Akkor jöttem rá, hogy ja igen, tulajdonképpen ez csak a munkája, egy állás. Ha otthagynak engem, akkor soha többé nem találkozunk egymással.

Az énekesnő életében ekkor jött el a felismerés, hogy a kollégák nem feltétlenül a barátai. Viszont arra is rájött, hogy mennyire retteg a magánytól.  

A Grammy-díjas énekesnő depresszióval és Tourette-szindrómával is küzd, így a fiatal nőnek így rengeteg energiájába, és küzdelmébe került, hogy az utóbbi néhány hónapban újra magára találhasson. Ráadásul nem csoda, hogy ezek a tényezők nagyban befolyásolják őt abban is, hogy felvegye a kapcsolatot régi barátaival.

Szerencsére azt is elmondta, hogy mostanra már sikerült egy olyan baráti kört kialakítania, akikkel a hírnév ellenére is tudnak minőségi idő együtt tölteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top