nlc.hu
Szabadidő

Billie Eilish egy, Rév Marcell rendezte reklámban

Magyar filmes rendezte reklámfilmben szerepel Billie Eilish

Világsztárral dolgozott együtt Rév Marcell, nem először.

Rév Marcell, Emmy-díjas magyar operatőr rendezte a Gucci Ház új reklámfilmjét Billie Eilishsal a főszerepben – írja a hvg.hu. A 21 éves amerikai énekesnő ugyanis a reklámarca a Gucci új, 75 százalékban növényi eredetű nyersanyagokból készült, állatmentes táskakollekciójának.

Billie Eilish (RB/Bauer-Griffin/GC Images) és Rév Marcell (MTI/Szigetváry Zsolt)

Billie Eilish (Fotó: RB/Bauer-Griffin/GC Images) reklámvideóján dolgozott Rév Marcell (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A Gucci amúgy a fenntarthatóság elkötelezettje, 2021 júniusában mutatta be a divatház által kifejlesztett anyagot, a Demetrát. Ez a matéria állatmentes alapanyagokból készül, amelyek többsége megújuló és bioalapú forrásokból származik.

Íme a Gucci-reklámfilm:

Rév Marcellt egyébként az Eufória című HBO-sorozat egy epizódjának operatőri munkájáért díjazták Emmyvel 2022 szeptemberben. A magyar filmest már 2021-ben is jelölték Emmy-díjra az Eufória egyik részéért. 2022-ben a széria második évadából a The Theater And Its Double című epizód fényképezéséért nyerte el az amerikai Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia (ATAS) díját az egykamerás, egyórás sorozat operatőri kategóriában.

A magyar operatőr Miley Cyrusszal is dolgozott már együtt: ő forgatta a Flowers című dalának videoklipjét, amiben az énekesnő meztelenre vetkőzik.

A klipet amúgy az énekesnő exférje, Liam Hemsworth születésnapján mutatták be, és nem véletlenül: a Flowers című szám ugyanis arról szól, hogyan talál magára valaki egy fájdalmas szakítás után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top