nlc.hu
Trend

Gucci reinkarnációjának tartja magát ez a hétéves

Gucci reinkarnációjának tartja magát a 7 éves divattervező kisfiú

Max Alexander négyéves korában kezdett el ruhákat készíteni, mára pedig már hírességek viselik az általa tervezett darabokat.
max alexander

Míg a legtöbb elsős nem tudná megnevezni a Gucci alapítóját – nemhogy bármit is tudjon róla – a 7 éves Max Alexander úgy véli, hogy mély kapcsolat fűzi a híres tervezőhöz – számolt be a People magazin. A ruhatervező gyerekzseni azt állítja, hogy ő a híres Guccio Gucci reinkarnációja.

A kisfiú édesanyja elmesélte a lapnak, hogy a gyerek mindössze 4 éves volt, amikor először mesélt nekik arról, hogy ruhákat tervez. Kért egy próbababát az édesanyjától, amit meg is kapott.

Ezután varrni tanult meg: bár az édesanya először túl fiatalnak gondolta az akkor még csak 4 éves gyereket, így csak az ölében ülve nézhette a folyamatot, azonban hamar ő maga is varrni kezdett, és túlszárnyalta az anyukáját is, így beíratták egy helyi varrótanfolyamra. 

A nő szerint a ruhakészítés szeretete a vérükben van: az ő édesanyja és nagyanyja varrónő volt, ám erről Max nem tudhatott. A kisfiúnak ma már saját Instagram-oldala is van, amit másfél millióan követnek.

@couture.to.the.max What do we think? Guccio @Gucci ? I admit, sadly I knew nothing about Gucci before this interview so thats why you hear me sort of laughing at his answers. Until I googled them and saw how spot on many of them were 😬 💩 #maxalexander #gucci #fashionicons ♬ original sound - Couture.to.the.Max

„Azt akarja, hogy a nők szépnek érezzék magukat, ez a mozgatórugója – mesélte édesanyja büszkén. – Ő maga sosem akarja viselni a saját maga által készített ruhákat. Nem készít férfiruhákat sem. Tényleg csak azt szeretné, ha a nők szépnek éreznék magukat.”

Alig néhány év alatt Max már több mint száz tervet készített, munkáit nemzetközi szinten értékesítette, saját divatbemutatókat tartott, és még egy kabátot is készített Sharon Stone rendelésére.

@couture.to.the.max Thabk you @Sharon Stone for supporting Max! This jacket was a real challenge but he stuck with it! 🧵 🫶🏼🫶🏼🫶🏼 #maxalexander #couturetothemax #kiddesigner ♬ Angel - Shaggy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top