Megszólalt Kobe Bryant felesége a borzalmas tragédia után: „Köszönjük a támogatást”

nlc | 2020. Január 30.
Vanessa Bryant megköszönte mindenkinek, aki támogatja őket a kialakult helyzetben.

Borzalmas tragédia Kobe Bryant helikopter-balesete, ami lesújtotta a világot. Rajta kívül a 13 éves kislánya, Gianna és még 7 ember életét veszítette. Hírességek, sportolók és civilek milliói emlékeztek meg a legendás kosárlabdázóról az elmúlt napokban, azonban mindenki arra várt, hogy Kobe felesége, Vanessa megossza a gondolatait. 

„A lányaim és én szeretnénk megköszönni a több millió embernek, hogy biztosítottak a támogatásukról és a szeretetükről ezekben a rettenetes időkben. Köszönjük a sok imát. Határozottan szükségünk van rá. Lesújtott minket szeretett férjem, Kobe – aki szuper apja volt gyermekeinknek – és a gyönyörű, édes lányom, Gianna – aki szerető, gondoskodó, csodálatos lány, és fantasztikus testvére volt Nataliának, Biankának, és Caprinak – halála. 

Osztozunk a többi család fájdalmában és gyászában, akik elvesztették a szeretteiket vasárnap. Nincs szó, ami leírja, milyen fájdalmat érzünk most. Jól esik, hogy ennyien szerettétek Kobe-t és Giannát. Áldottak vagyunk, hogy ismertük őket. Bárcsak itt lennének velünk örökre.

Nagyon korán vették el őket tőlünk. Nem tudom mit hoz a holnap, és képtelenség elképzelni az életet nélkülük, de minden nap fel kell kelnünk, mert Kobe és Gigi a fényével mutatja az utat számunkra. A szeretetünk irántuk végtelen és mérhetetlen. Bárcsak megölelhetném őket, megpuszilhatnám őket még egyszer, bárcsak itt lennének velünk örökre” – írta Vanessa Bryant a közösségi oldalán.

 

 

 

Fotó: Gettyimages

Exit mobile version