Sztárok

Kobe Bryant özvegye beperli a helikoptercéget, a pilótát okolja férje és lánya haláláért

Vanessa Bryant nem hagyja annyiban, beperelte a helikoptercég tulajdonosát.

Tegnap végső búcsút vettek Kobe Bryanttől. Az egykori válogatott sportoló január 26-án szenvedett helikopter-balesetet. A szerencsétlenségben rajta kívül 8-an haltak meg, többek között a 13 éves lánya, Gigi is életét vesztette. A család már két hete túl van a temetésen, tegnap pedig a barátok, egykori játékostársak és a szurkolók is elbúcsúzhattak a kosárlegendától. Beszédet mondott többek között Michael Jordan és Shaquille O’neill is, énekelt Beyonce és Christina Aguilera. A legmeghatóbb beszéd a sportoló feleségéé, Vanessáé volt – még azokat is könnyekig meghatotta, akik nem követték a kosaras pályafutását.

Vanessa Bryant a férje búcsúztatóján (Fotó: Getty Images)

Ma már új napra virradt, a gyász azonban megviseli a családot. Kobe Bryant özvegye nem hagyja annyiban férje halálát, úgy döntött, beperli a helikoptercég vezetőjét – írja a skysports.com. Azt mondja, azon időjárási körülmények között nem szabadott volna felszállnia a pilótának, még akkor sem, ha esetleg az utasok megkérték. A cégvezető egyelőre nem reagált a hírekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top