Sztárok

Kobe Bryant özvegye, Vanessa: „Nem tudom elfogadni, hogy Kobe és Gigi nincs többé”

Vanessa Bryant küzd a gyásszal, de erősnek kell maradnia a három lánya miatt.

Sokkolta a világot Kobe Bryant helikopter-balesete, amelyben a sportolón kívül 8-an, többek között a lánya, Gigi is meghalt. A búcsúztatót februát 24-én tartják a Los Angeles-i Staples Centerben, ahol bárki leróhatja a tiszteletét. A tragédia óta eltelt több hét, ám ahogyan az várható volt, a kosaras özvegye, Vanessa nagyon nehezen birkózik meg a gyásszal, erről pedig a közösségi oldalán írt hosszabban.

„Az agyam képtelen elfogadni, hogy Kobe és Gigi nincs többé. Próbálom feldolgozni Kobe halálát, de a testem képtelen felismerni, hogy Gigi sem jön haza többé. Rosszul esik. Én miért kelhetek fel reggelente, ha a lányomnak erre többé nincs esélye? Mérges vagyok. Előtte volt még az egész élet. Aztán eszembe jut, hogy erősnek kell lennem a másik három lányom miatt. Mérges vagyok, hogy Kobe és Gigi nincs többé, és hálás, amiért Natalia, Bianka és Capri mellettem van” – írta az Instagram-oldalán a kosárlegenda özvegye, aki azt is kifejti, hogy együttérez azokkal, akik hasonló kínokat élnek át, és tudja, hogy még jó sokáig nem tudja feldolgozni szerettei halálát.

 

 

 

Fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top