nlc.hu
Sztárok

Kobe Bryant özvegye döntött

Drasztikus lépésre szánta el magát Kobe Bryant özvegye – meg kellett tennie, hogy továbbléphessen

Vanessa Bryant nem tud továbblépni, ha minden nap látja néhai férjét.

Január végén egy helikopter-balesetben életét vesztette Kobe Bryant. A világot sokkolta a hír, a kosárlabdázó mindössze 41 éves volt. A helikopteren rajta kívül a lánya, és még hét másik utas, illetve a pilóta vesztette életét a balesetben. A legendás sportolót a felesége, és három lánya gyászolja, a legkisebb alig múlt egyéves. Az özvegy, Vanessa Bryant próbál mindent megadni a lányainak, ám ehhez békés, nyugodt környezetre van szüksége – ezért a legidősebb lányával együtt úgy döntöttek, minden Kobe Bryanttel kapcsolatos fanoldalt letiltanak, mondván, számukra könnyebb a gyász feldolgozása, ha nem botlanak léptek nyomon a kosaras fotóiba.

„Nataliának és nekem sajnos le kellett tiltanunk a fanoldakat, mert nagyon nehéz volt úgy internetezni, hogy folyamatosan csak az imádott Gigink és Kobénk képeit látjuk a közösségi oldalainkon. Az, hogy letiltottuk ezeket az oldalakat, sokat változtatott a dolgokon. Szeretünk mindenkit, de kérlek, értsétek meg, muszáj volt meglépnünk ezt a saját gyógyulásunk érdekében” – írta Instagram sztorijában Kobe Bryant felesége, amit a Daily Mail szúrt ki.

kobe és gigi bryant mez

Kobe és Gigi Bryant megemlékezése (Fotó: Instagram / Lakers)

Kobe Bryant tragédiája letaglózta a világot:

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top