Sztárok

Rúzsa Magdi álomnyaralását a koronavírus sem ronthatta el

Az énekesnő és párja semmit sem érzékelt a járványból, pedig Thaiföldön voltak, mikor a koronavírus megérkezett az országba.

„Mi ebből ott semmit se érzékeltünk, mert nyaralás közben egyikünk sem szokott híreket olvasni – idézi a Blikk Rúzsa Magdit, aki idén januárban Thaiföldet fedezte fel a férjével. Az énekesnő hozzátette, csak a visszaindulás előtt szerzett tudomást a járványról. – Igyekeztem nem pánikolni” – idézte fel a reakcióját.

Az énekesnő egyébként utólag jó döntésnek tartja, hogy a nyaralás alatt mellőzték a híreket párjával. „A fertőzéstől való rettegés biztos rányomta volna a bélyegét az üdülésünkre. Örülök, hogy ettől megkíméltük magunkat – magyarázza, majd hozzáteszi, mivel a hangjából él, mindig rendkívül óvatos. – Kerülöm a tömeget és nagyon megnézem, hol és mit fogyasztok.”

Rúzsa Magdi a thaiföldi álomútról elárulta, a nagy távolságok miatt most vonatoztak is. „Thaiföldön komoly távolságok vannak, és minél többet akartunk látni belőle. Legalább a felét sikerült is. Több nemzeti parkba és egy állatmenhelyre is eljutottunk” – mesélte az énekesnő, aki a hazaérkezésüket követően rögtön megkezdte a felkészülést a két Aréna-koncertjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top