Sztárok

Rúzsa Magdinak fontos üzenete van

Rúzsa Magdi fontos dologra hívja fel a figyelmet a koronavírussal kapcsolatban.

A Presser Gáborral többször is vitába kerülő Rúzsa Magdi is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, a virtuális fesztiválhoz, amit Lobenwein Norbert indított el. Lényege, hogy a rajongóknak ki sem kell mozdulniuk otthonról, hogy szeretett énekesük előadását lássák.

Rúzsa Magdi előadását itt megnézheted:

Az előadáson túl Rúzsa Magdi fontos dolgot is üzent:

„Egyelőre valóban úgy tűnik, csak azzal lehet ezt a vírust megállítani, ha otthon maradunk, ha nem adunk rá lehetőséget, hogy tovább terjedjen. Ez már nemcsak az idősebbek és egymás megmentéséről szól, hanem a gazdaságunk megmentéséről is, hogy minél előbb újra indulhasson az élet. Ne maradjon sok ember munka nélkül, ne alakuljon ki olyan helyzet, amelyből aztán sokkal-sokkal nehezebb talpra állni, ne veszítsük el a szeret­teinket. Nekünk sem egyszerű, de most nem csak a zenészekről, nem csak az ő nevükben beszélek. Rajtunk kívül rengeteg cég mehet tönkre, rengeteg ember kerülhet utcára, ha nem állítjuk meg a vírus terjedését” – mondta a Borsnak Rúzsa Magdi.

(Nyitókép: smagpix / Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top