Sztárok

Félmeztelenül pucsít Dér Heni a kubai tengerparton, a párjával utazott oda

Bakancslistás helyen piheni ki magát az énekesnő, ahonnan szívdöglesztő fotókat posztol.

Csodálatos országot pipált ki bakancslistáján a nagy dobásra készülő Dér Heni: Kubába utazott a szerelmével, A Konyhafőnök egykori versenyzőjével, Bakos Gergővel. Az énekesnő feltöltődésnek választotta ezt az utazást, amellyel régi vágya teljesült. 

Dér Heninek koncertekkel volt tele a tavalyi év (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Dér Heni alig pár napja van csak Kubában, de máris imádja az országot és a helyieket. „Imádom ezt a levegőt, Kuba tényleg más, mint a többi… Sokat gondolkodtam, hogy vajon mitől mégis ilyen boldogak az emberek?? Aztán lassan rájövök, tényleg megvan mindenük… Tényleg tudnak örülni annak is, hogy süt a nap!!”posztolta Instáján, tengerparti fotókkal megspékelve. 

Férfi rajongói legnagyobb örömére az énekesnő csupán egy szál bikinialsóban élvezi a tengerpartot, amit képtelen megunni. A félmeztelenül pucsító fotóján még a tetoválását is megvillantotta:

„Nem lehet megunni…. Most kezdek teljesen átállni a helyi időzónára és érzem, hogy ezzel együtt töltődök is… Már csak a tenger morajlását sajnálom, hogy nem tudom átadni fotón, hihetetlenül nyugtat” – írta vérforraló fotójához Dér Heni, aki a kemény edzésről még a kubai nyaralása alatt sem mond le:

Kiemelt kép: MTI / Mohai Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top