nlc.hu
Sztárok

Dér Heniék templomi esküvője

Templomban is összeházasodtak Dér Heniék, gyönyörű volt az esküvői ruhában a 36 éves énekesnő – fotók

A Vajdaságban, Dér Heni szülőfalujában, Csantavéren keltek egybe. Mulatós, borjúpörköltös lagzin buliztak reggel 7-ig.

A tavalyi polgári esküvőt követően templomban is összeházasodott Bakos-Dér Heni és férje, Bakos Gergő – számolt be a legfrissebb BEST magazin, amely fotókat is közölt a jeles eseményről.

Dér Heni

Dér Heniék tavaly csak egy karanténesküvőt tartottak, akkor nem lehettek jelen az énekesnő szülei (Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó)

A 36 éves énekesnő nagy lelkesedéssel várta a templomi esküvőt és az azt követő lakodalmat, ahol együtt ünnepelhet a család. Amint feloldódott az első zárlat, elkezdték a szervezést. Teljes titokban keltek egybe a Vajdaságban, Heni szülőfalujában, Csantavéren. 

BEST - címlap

Dér Heni egy gyönyörű Daalarna ruhát viselt (Forrás: BEST magazin – címlap)

„Gergő a vőféllyel együtt lovas hintóval jött értem a szülői házhoz, hogy kikérjen. Amikor megpillantottam, majdnem elsírtam magam. Ezután végigkocsikáztunk a hintóval a falun, egészen a szülőföldem templomáig” – mesélte Dér Heni, aki egy gyönyörű Daalarna ruhában lépett az oltár elé, míg párja és kisfia egy Maár Róbert által tervezett egyenszmokingot viselt.

„Az egyházi esküvővel egybekötve a kisfiunkat is megkereszteltük, a házasságkötés után a tanúm – a húgom – a kisfiam keresztanyja lett” – árulta el az énekesnő. A csaknem 200 fős lagziról pedig a következőket mesélte: „Semmiképp nem szerettem volna feszengős, ültetett körasztalos-kaviáros esküvőt tartani komolyzenével, hanem igazi hagyományos, mulatós zenés, ’ereszd el a hajam’ dajdajra vágytunk”.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST - címlap

 

BEST - címlap

Olvass még Dér Heniről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top