Sztárok

Szandi édesapja ellenezte a kapcsolatát Csabával, ezért lelépett otthonról

Szandi bevallotta, miért költözött el otthonról annak idején.

Szandi és Csaba 25 éve élnek együtt boldogságban. A kapcsolatuk tökéletes, sosem kerültek címlapra magánéleti válság miatt. Az énekesnő sokkal fiatalabb, de ez sem okozott gondot kettejük között. Annak idején viszont Szandi édesapja ellenezte ezt a kapcsolatot, így az énekesnő csak az édesanyjának tudta elmondani, hogy kivel randizik.

„Emlékszem, amikor 18 éves koromban, miután már 2 éve voltunk együtt Csabival, pár napra elmentünk a barátainkkal síelni. Fantasztikusan éreztük magunkat, felhőtlen boldogságban teltek azok a napok! Faházban laktunk és minden este közösen főztünk és rengeteget nevettünk. Aztán hazafelé menet egyre feszültebb lettem, mert tudtam, hogy újra el kell válnunk egymástól, és megint csak Anyu segítségével tudunk majd találkozni, Apu meg ne tudja… Merthogy akkor is úgy tudta, a barátnőmmel voltam pár napig és reménykedett, talán vége is van már Csabival. Aztán az álmatlan, ágyban forgolódós éjszaka után úgy döntöttem, lépek. Reggel felhívtam Csabit és megbeszéltük: odaköltözöm hozzá. Visszahúztam a bőröndöm cipzárját és elhagytam a szülői házat. Senki sem tudott volna megállítani” – írta a közösségi oldalán Szandi, aki elárulta, ez volt élete egyik legjobb döntése.

Szandi és férje, Csaba (Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top