Sztárok

Fekete László: „Nem szeretném, hogy az unokáim továbbvigyék a munkásságomat”

Fekete Laci bevallotta, hogy nem örülne, ha unokái az ő hivatását választanák.

Gyanútlanul tért be egyik kedvenc gyorséttermébe Fekete László, akit legnagyobb meglepetésére ismerős arcok köszöntöttek a pult mögül. Két jó barátja, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ugyanis nemcsak helyettesíteni ugrottak be az erőember törzshelyére, de szerették volna felköszönteni őt a 62. születésnapja alkalmából.

„Nagyon jó fej volt a két jómadár, egy születésnapi hamburgerrel kedveskedtek nekem. Sanyinak, mint mindig, nagy volt a szája, ezért kihívtam egy evőversenyre. Természetesen alulmaradt, kiette a hamburger közepét, amíg én eltüntettem az egészet. Szép, de gyenge próbálkozás volt részéről” – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítőkben Fekete László, akinek munkásságát gyermekei viszik tovább.

Fotó: Sláger TV

„Hat unokám van, három fiú és három lány. Nem szeretném, hogy továbbvigyék a munkásságomat. Már a gyerekeim kapcsán se lelkesedtem azért, hogy ők is az erősportok világában tevékenykedjenek. Sosem tiltottam nekik, de nem is köteleztem őket semmire. Maguktól akarták és kezdték el az edzéseket, persze, hogy támogattam őket. Elképesztő munka és gyötrelem van ezen a pályán, soha, senkinek nem erőltetném, hogy lépjen ez erősportolók útjára” – mondta Fekete Laci Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top