Sztárok

„Félve kérdezte, zavarna-e, ha más fodrászhoz járna” – Zsidró Tamás őszintén mesélt kapcsolatáról

Várkonyi Andrea nem szerette volna, ha párja vágja a haját. Zsidró Tamás szerencsére nem féltékeny típus.

Néhány hónapja alkot egy párt Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás, de szerelmükről továbbra se nagyon beszélnek. A nagy hír bejelentése óta persze jó néhány részlet látott napvilágot a kapcsolatukról, és egyre többször vállalják fel a nyilvánosság előtt szerelmüket. Várkonyi Andrea például nemrégiben a műsorát, a Férfi titkokat is a párja segítségével promózta.

„Amikor Andi elmondta, hogy ezt a kis viccet találták ki, nagyon megtetszett és egyből igent mondtam rá, hogy én is szerepeljek benne. Persze, nekem csak a hangom hallatszik, de szerintem roppant szórakoztató lett!” – mondta a Blikknek Zsidró, aki sokszor segít megcsinálni a műsorvezető frizuráját, bár a kapcsolat elején nem ebben egyeztek meg.

„Amikor kiderült, hogy komolyabbra fordul a kapcsolatunk, Andi félve kérdezte, zavarna-e, ha más fodrászhoz járna. Nem vagyok féltékeny típus, ezért csak egy jót nevettem az egészen” – meséli a mesterfodrász. Zsidró szerint ugyanakkor előfordul, hogy Várkonyi Andi maga készíti a frizuráját, és nagyon ügyesen csinálja.

„Ha Tamás azt mondta volna, zavarja, akkor természetesen tiszteletben tartom, de szerencsére erről szó sincs!” – reagált Várkonyi Andrea arra, hogy párja nem nagyon nyúlhat a hajához. A műsorvezető hozzátette, karrierje és magánélete is rendbe jött, és végre boldog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top