nlc.hu
Sztárok

Új szerelméről vallott Zsidró Tamás

Ezért nem akar összeházasodni Zsidró Tamás és új párja

Új szerelméről vallott a sztárfodrász.

A nyár elején árulta el Zsidró Tamás, hogy újra rátalált a szerelem. Elmondása szerint az új kedvese harmóniát hozott az életébe. A Blikknek most részletesebben is mesélt a párkapcsolatáról és új szerelméről.

Zsidró Tamás

Zsidró Tamás és új párja korábban barátok voltak, de tavasszal szerelem lett a régóta tartó barátságból – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Mellette valódi nyugalomra leltem. Rendkívül vidám, energikus nő. (…) Hasonló az ízlésünk, a meglátásaink, szinte mindenben egyezik a véleményünk. Többek között abban is, hogy egyikünknek sem fontos a házasság, hiszen már mind a ketten túl vagyunk egy váláson és számos hosszú kapcsolaton” – árulta el Zsidró Tamás, hozzátéve: mindketten tudják, hogy a papír helyett inkább az a fontos, hogy szeretetben és harmóniában tudjanak együtt élni. “Lényegében pedig már úgy élünk, mint egy házaspár” – jelentette ki a sztárfodrász, aki arról is beszélt, hogy párja tökéletesen beilleszkedett Zsidróék kissé kaotikus mozaikcsaládjába.

A gyerekeim nagyon jól kijönnek vele, (…) ő valódi tündér. Gondoskodik róluk, kényezteti őket. (…) Már ő is a családunk része” – mesélte Zsidró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top