Csepregi Éva szuper formában várja a koncerteket: „Most tele van otthon minden céklával, sárgarépával”

nlc | 2020. Február 13.
Az énekesnő naptárja szinte megtelt a 2020-as évre. A Neoton frontembere most elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját.

Igazán pörgősek Csepregi Éva mindennapjai, az énekesnő idén sem fog tétlenkedni. A naptára ugyanis 2020-ra szinte tele van elfoglaltságokkal, fellépésekkel, de persze egy cseppet sem bánja. „Októberben egy nagy koncertre készülünk, szerencsére előtte és utána is lesz jó pár fellépésünk. Már a 2020-as szilveszteri fellépésünk is megvan” – mesélte örömtelien a két jómadárnak, Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek Csepregi Éva, aki ezúttal abban a reformétkezdében futott össze a helyettesítőkkel, ahol a volt élsportolók alkalmi munkát vállaltak egy napra. 

Az énekesnő itt mesélt arról is, hogyan óvja egészségét és mit tesz azért, hogy a rengeteg fellépést is maximális erőbedobással bírja. „Próbálok odafigyelni az egészségemre, tudatosan figyelek arra, hogy mikor mit eszem. Most tele van otthon minden céklával, sárgarépával. Ugyanis vannak olyan periódusaim, amikor a húsféléket nem is kívánom. Inkább a zöldségféléket szeretem” – árulta el az énekesnő, aki tesztelte is Bárdosi és Növényi főztjét, amit a Sláger TV-n láthatnak a nézők.

Fotó: Sláger TV

Exit mobile version