nlc.hu
Sztárok

Már szívesen unokázna Csepregi Éva

Nagyon vágyik már egy unokára a 70 éves Csepregi Éva: „Találkozhassunk még ebben az életben, hogy megismerhessem”

A siker, az elismerések és a közönség szeretete mellett nagyon szeretné, ha hamarosan bővülne a családja egy csöppséggel.

Október 22-én ünnepli 70. születésnapját Csepregi Éva. A kerek évforduló apropójából az énekesnővel interjút készített a Metropol, amelyben többek között azt is elárulta, hogy hiányzik az életéből egy kisunoka, akivel szeretne még sok időt együtt tölteni.

Csepregi Éva

Csepregi Éva a Debreceni Egyetem yoUDay – Te napod – című tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Szeretném, ha megélhetném, hogy a kisunokámat magamhoz öleljem. Találkozhassunk még ebben az életben, hogy megismerhessem, mert hiszem azt, hogy a fiam Dávid és Dóri nagyszerű szülők lesznek. Fantasztikus gyermeket fognak nevelni, és ebben én is szeretnék részesülni” – vallotta be Csepregi Éva, aki korábban már többször is beszélt arról, hogy nagyon készül a nagymamaszerepre

Nem szoktam ezzel molesztálni őket, de azért időnként rákérdezek, hogy állnak a dolgok. Tulajdonképpen kaptam egy ígéretet, hogy jövőre kézben tarthatom a kisunokámat, erre nagyon vágyom” – mondta idén augusztusban. Az énekesnő egyébként úgy tervezi, mire jön az unoka, ő már kevesebbet szeretne dolgozni, hogy tudjon babázni.

Csepregi Éva amúgy több mint 50 éve áll színpadon, és esze ágában sincs visszavonulni. “Látom a többieken, a közönségünkön, hogy ezt egy életen át kell játszani, hogy az ismert slágert idézzem. Valójában ez tényleg így van. Ebben hiszünk, addig zenélünk, amíg ki nem dőlünk, és amíg a Neoton életérzést tudjuk sugározni” – nyilatkozta a Metropolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top