nlc.hu
Sztárok

Megmutatta otthonát Csepregi Éva

Megmutatta otthonát Csepregi Éva

Csepregi Éva számára nagyon fontos, hogy rend legyen az otthonában.

Csepregi Éva pár évvel ezelőtt egy kertkapcsolatos lakásban kezdett új életet – írja a Blikk.

Csepregi Éva lakása

Csepregi Éva énekesnő, budapesti otthonában. (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

“A feng shui egyik alapvető szabálya, hogy legyen rend, átláthatóság, ne legyen zsúfoltság, hogy a dolgok ne vegyék el az energiánkat…Egy lakberendező barátnőm segített, nekem egyetlen kívánságom volt, hogy cuki legyen” – mondta Csepregi Éva, aki azt is elárulta, hogy melyik a lakása kedvenc része.

Csepregi Éva lakása

Csepregi Éva énekesnő az otthonában. (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“A terasz egy részét megcsináltattam beépített téli kertnek, ami nagyon bevált, mert amellett, hogy kaptam egy nagyobb területet, ez lett a kedvenc helyem. Imádom, hogy gyönyörű a kilátás, ha esik az eső az üvegablakokra, szeretem ezt a kint is vagyok, bent is vagyok életet” – árulta el az énekesnő, aki idén ünnepelte 70. születésnapját, és már nagyon szeretne unokázni.

“Szeretném, ha megélhetném, hogy a kisunokámat magamhoz öleljem. Találkozhassunk még ebben az életben, hogy megismerhessem, mert hiszem azt, hogy a fiam Dávid és Dóri nagyszerű szülők lesznek. Fantasztikus gyermeket fognak nevelni, és ebben én is szeretnék részesülni” – vallotta be Csepregi Éva.

Csepregi Éva amúgy több mint 50 éve áll színpadon, és esze ágában sincs visszavonulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top