Sztárok

Vége a találgatásoknak: Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias megmutatták az újszülött gyereküket

Néhány napja derült ki, hogy megszületett Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias harmadik gyereke, ami óriási meglepetés volt. Eddig sokan álhírnek tartották a történetet, és voltak merészebb tippek is.

Itt az nlc.-n is olvashattad a hírt, hogy megszületett a harmadik Iglesias baba, bár eleinte inkább álhírnek tűnt, hiszen sem arról nem tudott senki, hogy Anna Kurnyikova ismét várandós, sem pedig a pár nem erősítette meg a hírt. Aztán Enrique Iglesias testvére elszólta magát, és akkor már legalább az valószínűnek tűnt, hogy nem kacsa a hír. 

Ám ez egy újabb pletykahullámot indított el, lényegében azt boncolgatva, miért tartotta titokban a pár az örömhírt. Felmerült, hogy a sztárpár ezúttal is (?) béranyát fogadott, vagy esetleg adoptáltak. Mivel Kurnyikova előző terhessége óta nagy talány, vajon béranya hordta-e ki az ikreket, vagy adoptálták Lucyt és Nicholast, most ismét ugyanezek a kérdések fogalmazódtak meg sokakban, akik ennek az interneten adtak hangot.

Itt van Kurnyikova sokat vitatott terhes fotója 2017-ből: 

View this post on Instagram

#tbt #37weeks ☀️☀️

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Annak idején talán éppen ezért posztolta a pocakos fotóját a teniszező, aki állítása szerint akkor 37. hetes terhes volt, de a kép csak olaj volt a tűzre, mert ezek után még inkább meggyőződött róla mindenki, hogy álhasat viselt a sztár. 

Most is hasonlóra számítottak a rajongók, viszont Iglesias és Kurnyikova ezúttal megmutatták az újszülött gyereküket: 

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias újszülött lányukkal (Fotó: Instagram)

Valószínűleg császármetszéssel született a pici, és a meghitt pillanaton túl a legifjabb Iglesiast is megmutatták a sztárok. 

View this post on Instagram

#tbt #37weeks ☀️☀️

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Enrique Iglesias posztjából valószínűsíthető, hogy kislányuk született, de nevet nem árultak el a szülők. A műtőben készült fotókkal vélhetően véget vetett a pár a további találgatásoknak is arról, hogyan csöppent a családjukba a kis Iglesias. 

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top