Sztárok

Gáspár Bea a férje tablettái miatt nem tudott természetes úton teherbe esni

Gáspár Bea őszintén mesélt a teherbe esésről Kandász Andi Youtube-sorozatában.

Gáspár Bea júliusban ment hozzá Győzőhöz, októberben pedig már várandós volt Evelinnel. Mielőtt teherbe esett, a faluban már téma volt, hogy vajon miért nem jön a gyerek. Bea elárulta, hogy az édesanyja eléggé féltette a férjétől, ezért mondta neki, hogy várjon még a babatémával, de ő hajthatatlan volt.

A Konyhafőnök-győztes azt is megosztotta Kandász Andreával, hogy kisebbik lánya fogantatása már nem természetes úton történt, hiszen Gáspár Győző pirulákat szedett, ezek miatt pedig nem sikerült összehozni a babát – szúrta ki a 24.hu. „Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült” – mesélte a videóban Gáspár Bea.

Bea aztán egy olyan dolgot vallott be, amiről még sosem beszélt. Ikreket várt, de egy baleset következtében elment az egyik baba.

„Volt egy ultrahang, olyan négyhetes lehettem, és akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol leestem a létráról a konyhaasztalra. Akkor bevéreztem és onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom, egy is bőven elég”

– jegyezte meg viccesen Győzike felesége.

Fotó: Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top