Sztárok

Paudits Béla 30 milliós lakásáért megy a harc – megszólalt János, aki több mint 30 évig élt a színésszel

Jó barátja szerint ő a valódi örökös, a színész lánya azonban úgy érzi, hogy kisemmizték.

Paudits Béla élete utolsó éveiben gyakran emlegetett egy férfit, Jánost, akivel több mint 30 éven át éltek együtt. Megismerkedésükkor még a színész segítette az akkor 19 éves árva fiút, aki azzal hálálta meg a gondoskodást, hogy élete végéig mellette maradt. A 2018 nyarán elhunyt Paudits több interjúban is egyetlen örököseként emlegette jó barátját és ápolóját, Jánost, annak ellenére, hogy mindenki tudta, a színésznek van egy lánya is.

Paudits Béla a FEM3 csatorna „Edina és Joshi” című műsorában 2011-ben (Fotó: FEM3 / sajtoszoba.tv)

A Ripostnak most elárulta a műtőssegédként dolgozó János, hogy volt végrendelete a színésznek, amelyben ráhagyta a 30 milliót érő budai lakását (ahol a férfi jelenleg is él), ezt azonban nem tudja elfogadni a színész lánya, Emília.

„Borzasztó ez a jogi hercehurca és szeretném, ha már vége lenne. (…) A végakarat létezik! Béla 20 évvel ezelőtt írta meg, és helyezte letétbe. Abban feketén-fehéren le van írva, hogy én vagyok a kizárólagos örököse, hiszen Emília soha nem kereste őt, és nem tartották a kapcsolatot. (…) Én voltam az, aki az utolsó percekben is fogtam Béla kezét” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top