Sztárok

Kiderült Paudits Béla megdöbbentő végrendelete

Soha nem tudhatjuk meg, hogy az érzékeny művész miért volt ennyire kíméletlen önmagával és a környezetével szemben. Paudits Béla végrendelete viszont jól mutatja, hogyan gondolkodott.

Paudits Béla halála váratlan volt, még ha sokszor olvashattunk a betegségeiről. A sokoldalú művész azonban felkészült a búcsúra, igazából már évekkel korábban, bár Paudits végrendeletéről eddig csak homályos pletykák voltak, a Story magazin információi szerint megdöbbentő végakaratot hagyott hátra. 

Nem akarok nagy temetést, sőt semmilyen temetést nem akarok… Aki szeret, őrizzen meg a szívében, de senki ne tolongjon a koporsóm mellett egy könnycseppet morzsolgatva, ha soha nem szánt, amíg életben voltam. Azt akarom, hogy a testemet egy olyan jeltelen tömegsírba dobják, mint azokét, akik névtelenül haltak meg… Aki pedig emlékezni akar, emlékezzen.

Paudits Béla kívánsága azonban nem válik valóra

Az egykori gondozónője és Paudits Béla lánya, Emília találkoztak, állítólag a temetés részleteit beszélték meg. A Madách Színház saját halottjának tekinti a művészt, és a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában június 28-án 9.45-kor tarják a búcsúztatót. A hozzátartozók azt szeretnék, ha a József és a színes szélesvásznú álomkabát betétdala is felcsendülne a szertartáson, mert a színész emlékezetes szereplője volt a darabnak.

További részletek a búcsúztatóról és a baráti összejövetelről, amelyet a temetés után Lajsz András szervez, csak a Story magazinban.

A Storynak meséltek Paudits Béla barátai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top