Sztárok

Benkő Lászlót ismét műtötték, nagyon megijedt a zenész

Benkő László kontrollvizsgálata rosszul sült el.

Benkő Lászlót két éve májdaganattal diagnosztizálták, február elején azonban gyógyulttá nyilvánították. Az Omega együttes alapítója azóta is jár kontrollra, a legutóbbi vizsgálat azonban rosszul sült el. Kiderült, újra műteni kell, de már ezen is túl van.

„Még a 2017-es novemberi műtét előtt elmondták, májműtét után sajnos előfordulhat, hogy a rák később máshol is kiütközik, ami nem áttét, hanem következmény – mondta a Blikknek Benkő. – Ezért is kellett olyan gyakran kontrollvizsgálatokra járnom, no meg azért, mert az orvosoknak gyanús lett, hogy valami gyengíti az immunrendszeremet. Az év eleji kontrollon elmondtam, a jobb sípcsontomat egyre többet vakargatom, így szövetmintát vettek. Akkor azt is megbeszéltük, hogy február elején befekszem egy alaposabb átvizsgálásra. Ez így is lett, és közben a szövettani vizsgálat eredménye is megérkezett” – részletezte a lapnak a zenész, akit ezután rögtön bent tartottak a kórházban és meg is műtötték. 

„Bevallom, amikor ezt elmondta, megrettentem, de most már örülök, hogy túl vagyok rajta. (…) Csak helyi érzéstelenítést kaptam, és egy gyufás skatulyányi területen vágtak ki egy bőrdarabot a jobb sípcsontom fölötti részből. Semmit nem éreztem, de kicsit még kába vagyok. Remélem, nem lesz újabb kiütközés, mert a többi eredményem jó volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top