Sztárok

Nem voltak elragadtatva a britek a királyi család legújabb Instagram-posztjától

És teljes joggal.

A kommentelők nekimentek a brit királyi családnak, amiért Instagramon emlékeztek meg II. Erzsébet fiának, András yorki hercegnek a hatvanadik születésnapjáról.

Az egyik képen a csecsemő András látható és a következő szöveg van hozzá: 1960-ban ezen a napon megszületett András herceg a Buckingham Palotában, 103 év alatt az első gyermek, aki egy trónon ülő királynőnek született. Boldog születésnapot York hercegének.

A kommentelők cseppet sem értékelték, hogy megemlékeznek András hercegről, aki maga is pedofilvádba keveredett, miután barátját, az amerikai milliárdos Jeffrey Epsteint (aki azóta a börtönben meghalt) letartóztatták.

András herceg a botrány kirobbanása után adott interjújában sem határolódott el a barátjától és semmilyen empátiát nem mutatott az áldozatok iránt, és emellett az FBI-jal sem volt hajlandó együttműködni. Ezek után történt, hogy a brit királyi család nevében végzett feladatairól le kellett mondania.

Jeffrey Epstein egyik áldozata szerint Epstein New Yorkban, Londonban és az Amerikai Virgin-szigeteken 2001-ben és 2002-ben több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel együtt, amikor a nő még csak 17 éves volt. A herceg tagadta, hogy egyáltalán ismerné a nőt, mígnem egy közös fotó is előkerült róluk.

(via)

(Kiemelt kép: Gettyimages / MJ Kim / Staff)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top