Sztárok

Ganxsta Zolee magánélete „valahogy nem akar működni”

Ganxsta Zolee többször volt már szerelmes, de végül egyik kapcsolata sem végződött jól.

Ganxsta Zoleenak számtalan fellépése van, ezek mellett pedig vasárnaponként a Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatában találgatja, hogy kit rejtenek a maszkok. A rapper sok időt tölt a lányával, a magánéletében azonban egyelőre nem találta meg az egyensúlyt. Többször volt már szerelmes, de valahogy nem alakultak jól a kapcsolatai. A Story magazinban magyarázza az okokat.

„A magánéletemben valahogy nem sikerül, az istennek nem akar működni. Az ember nem lehet mindenben jó, én speciel ebben nem vagyok. Imádom a volt szerelmemet, de nem működött a kapcsolatunk, és nem feltétlenül csak énmiattam. (…) Korábban nagy vadász voltam, de ha leteszem a voksomat, ha beleszeretek valakibe, akkor számomra csak ő létezik. Nagyon tudok ragaszkodni, de ha megbántanak, attól meg tudok rogyni, nem tudom lazán kezelni. Olyankor depresszióba esem, és magam alatt vagyok. Nem tudom, miért nem sikerül, de már nem is gyötröm magam ezzel” – mesélte a lapnak Ganxsta Zolee.

A Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top